Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Keresés a honlaponSzavazás
Üdvözüljük a honlapunkon!

Az oldal célja a dualizmus korának minél szélesebb körű bemutatása, a politikatörténettől a társadalom- és gazdaságtörténeten át a művelődés- egyház- és jogtörténetig. Honlapunk hiánypótló célt szolgál, nemcsak ismeretterjesztő, de egyben publikációs fórumot is szeretnénk itt létrehozni, amelyre várjuk mindenek előtt fiatal történészek, jogtörténészek, szociológusok és politológusok, valamint egyéb, a dualizmus időszakával foglalkozó kutató cikkeit, tanulmányait az alábbi címre!

dualizmus.5mp.eu@gmail.comHírek2010.09.02.

Feltöltésre került a Szakirodalom menüpont is, amit folyamatosan igyekszünk majd bővíteni. Szívesen fogadunk ötleteket, amelyekkel bővíthetjük a tartalmat! Elérhetővé tettük továbbá az Osztrák-Magyar Monarchia uralkodóinak rövid életrajzát is.2010.09.01.

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a honlapot sikeresen elindítottuk! Az anyagok feltöltése folyamatban van, reményeink szerint a tartalom folyamatosan bővülni fog mindenki hasznára! A Képek és az Uralkodók menüpontok alatt már több képet elérhetővé tettünk, és a Linkeket is folyamatosan bővítjük,valamint a Politika menüpont alatt megtekinthető a dualizmus kori uralkodók uralkodási és az Osztrák-Magyar Monarchia magyar miniszterelnökeinek hivatali ideje. Böngéssze mindenki egészséggel! További szép napot!


A szerkesztő
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Szerkesztő [ 2010-09-02 00:30 ]

Ide várom az építő hozzászólásokat! Köszönöm!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!